Een hele nette Alfa Romeo 1600 Giulia Sprint van 1964. Enkele jaren geleden geïmporteerd uit Italië en door de Nederlandse eigenaar laten restaureren naar zijn huidige staat. Het motorblok is recent compleet gereviseerd en o.a. voorzien van gesmede zuigers, Veloce nokkenassen en een nieuwe drukgroep. Daarbij is de motor voorzien van 2 dubbele Weber carburateurs en een elektronische ontsteking. De versnellingsbak schakelt goed, zonder hapering of kraken. Het blauw/grijze interieur is nieuw.

Deze Sprint is voorzien van een betere Veloce remmenset met drie-segment remmen aan de voorzijde en de groteren remschoenen en trommels aan de achterzijde. De remmen zijn in 2018 compleet gereviseerd waarbij alle schoenen nieuw bekleed zijn en de hoofdremcilinder en de remcilinders in de trommels vervangen zijn voor nieuwe delen. Voorzien van nieuwe Vredestein Sprint Classic banden en een nieuwe uitlaat.

Door alle technische aanpassingen is het een snelle goed sturende Alfa Romeo waarmee met veel plezier gereden kan worden. Uitermate geschikt voor het rijden van mooie toertochten of klassieke rally’s.

Prijs: € 59.500,00